Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Onze vaste netwerkdag (tweede woensdag van de maand) valt op woensdag 14 februari: de dag na carnaval. Het is vaste traditie om dan tijdens de bijeenkomst haring te happen. We gaan onze bijeenkomst daarom voor deze gelegenheid verschuiven van de ochtend naar de middag: van 16.00 tot 18.00 uur. Onder het genot van een kopje koffie of borrel is er gelegenheid om te netwerken en als je wilt tussendoor een harinkje te happen. Locatie: Eetcafé de Oude Ketting, Bosscheweg 74 te Boxtel.

Aanmelden is niet nodig maar zouden we wel prettig vinden zodat er voldoende haring kan worden ingekocht. Er zijn geen kosten aan verbonden, je betaalt alleen je eigen consumpties en de haring.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee ’t Groene Woud).

Open Coffee Het Groene Woud
Tip de redactie!