SP Meierijstad organiseert informatieavond over het Nationaal Zorgfonds

sp-meierijstad

Nationaal ZorgFonds Informatieavond met 2e kamerlid Henk van Gerven (SP)

Al een kwart miljoen mensen steunen het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. Zij vinden dat het anders moet in de zorg. Huisartsen, fysiotherapeuten, medisch specialisten, psychiaters en andere zorgverleners doen mee. Jij ook? Of wil je meer hierover weten? Kom dan naar de informatieavond NationaalZorgFonds, georganiseerd door SP Meierijstad op

 

 

 

Maandag 20 februari  in ’t Spectrum,

Steeg 9 in Schijndel.

Aanvang: 20.00 uur

Van concurrentie naar samenwerking in de zorg Ieder jaar maken de zorgverzekeraars gemiddeld een miljard euro winst. Dit geld wordt dus niet besteed aan goede zorg, maar verdwijnt in de zakken van de vier grote verzekeraars. En wanneer u ziek bent krijgt u een boete van 385 euro, het ‘eigen risico’. Daarom is het tijd voor één Nationaal ZorgFonds. Zonder onnodige bureaucratie en geldverslindende reclame. Zonder torenhoge salarissen voor zorgbobo’s en zonder de boete op ziek zijn. Want ziek zijn is geen keuze.

Kom ook! Op 20 februari komen diverse sprekers aan het woord, met oa Tweede Kamerlid (en ex huisarts)  Henk van Gerven. Zij laten zien dat het anders kan en anders moet in de zorg.  U bent van harte welkom.  De toegang is gratis en de koffie staat klaar!

Voor meer informatie:

073- 5430460  of 06-22983628  of via mail   Meierijstad@SP.nl

 

 

Tip de redactie!