Skèndelse Kwis op Hartemèrt, de joker is terug!

Hartemèrt is traditioneel ieder jaar dè start van De Skèndelse Kwis. Ook dit jaar is de organisatie van de kwis dus op Hartemèrt te vinden.

De Skèndelse Kwis is een jaarlijks terugkerend evenement waarin teams op één avond in een race tegen de klok ‘thuis’ een honderdtal (Schijndelse) vragen beantwoorden. Alle hulpmiddelen mogen daarbij ingezet worden. De organisatie is inmiddels druk bezig met de voorbereidingen van de zevende editie van de kwis. Deze vindt plaats op zaterdag 29 december 2018. De eerste vragen zijn alweer verzonnen en de eerste contacten hiervoor zijn alweer gelegd. Het belooft weer een spannende editie te worden voor jong en oud.

Ook dit jaar kunnen de deelnemende teams een joker verdienen. Hoe? Dat laten we nog even in het midden. Hiervoor dienen de teams wel een bezoek te brengen aan de kraam op Hartemèrt. Kom dus op zondag 26 augustus naar Hartemèrt en vergeet vooral de Skèndelse Kwis-kraam niet. De kraam is te vinden tegenover de pop-up-bibliotheek in de Hoofdstraat.

Inschrijven voor de zevende editie van De Skèndelse Kwis kan vanaf zondag 26 augustus 2018 via de website www.deskendelsekwis.nl.

Skendelse Kwis 2017
Tip de redactie!