Schijndelse artiest Mc Chaquilo start met podcast en TV Show “Chaquilo Late Night Show”

chaquilo

Schijndelaar Chakib Belhaj alias Mc Chaquilo was tot het begin van de coronacrisis druk als artiest, maar ook met zijn eigen evenementenbureau, productie maatschappij en artiesten boekingskantoor. Door de pandemie kwamen zijn werkzaamheden bijna volledig stil te liggen. Om de positieve vibe uit zijn werk vast te houden in deze voor ondernemers bizarre tijden is Mc Chaquilo gestart met iets wat volledig nieuw voor hem was, de Podcast “Chaquilo Late Night Show”.

De Podcast

In het podcast programma Chaquilo Late Night, dat wordt gepresenteerd door Chaquilo, praat hij over diverse actuele zaken die te maken hebben met de actualiteiten op dat moment. Hierin neemt Chaquilo het voortouw en deelt hij zijn visie en standpunten hierin. Door telefonisch contact te leggen met BNN’ers door middel van
topics worden deze topics behandeld en besproken. Ook interviewt hij diverse bekende Nederlanders omtrent persoonlijke emoties, dit doet hij door middel van scherpe, directe vragen te stellen.

In de podcast krijgen ook niet bekende Nederlanders de mogelijkheid om mee te praten via een live verbinding. Het is een podcast waarbij humor en emoties een
samenlopende lijn vormen.

De bedoeling is dat er iedere donderdag een podcast aflevering verschijnt met bekende en onbekende Nederlanders die uitgezonden wordt op het YouTube en Facebook kanaal van Mc Chaquilo. Deze zullen tevens ook kunnen worden beluisterd op Spotify en Apple Music.

Donderdag 10 september om 21:30 uur brengt Chaquilo Late Night tijdens de podcast de onthulling van grote pedofiele praktijken in Nederland.

TV Show

In het najaar wordt er ook begonnen met de tv uitzendingen. Op welke zender dit komt mag Mc Chaquilo helaas nog niet verklappen. Maar dat het een leuk programma wordt met diversiteit dat is een ding wat zeker is.

De show bevat eigenlijk dezelfde kenmerken als het podcast programma. Alleen is hier publiek bij aanwezig en zijn de gasten in beeld. Tevens is er tijd voor live optredens van bekende en onbekende artiesten. Én zijn er leuke beelden te zien van Chaquilo met het topic: Thuis bij!

Mc Chaquilo

Bekend door zijn energieke stem en optreden heeft Chaquilo als Mc (Master of ceremonies) al een lange weg achter de rug als het gaat om het entertainen en hosten van diverse grote evenementen in de inter)nationale Urban/Dance scene.

Chaquilo nam op 18-jarig leeftijd de microfoon over van ‘Mc Gee’ als resident Mc in discotheek Nightlife in Maastricht. Hier werd hij gehoord door vele bekende NL gast dj’s en begon zijn carrière in een rap tempo toe te nemen. Al snel stond hij dan ook zij aan zij met bekende NL-dj’s op grote evenementen.

Mc Chaquilo is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Naarmate zijn populariteit groter werd, ontving hij een uitnodiging om als resident Mc te staan op de evenementen van Pacha. Zo reisde Chaquilo wereldsteden af waar hij op elk Pacha evenement als Mc fungeerde. Chaquilo heeft dan ook gestaan met wereldbekende dj’s als David Guetta, Eric Morillo, Steve Aoki, en velen meer.

Ook op Voice-over gebied is Chaquilo actief, zo heeft hij zijn stem verleend aan het programma ‘Buch in de Bajes’ van Menno Buch. Tevens spreekt hij diverse commercials in voor bedrijven in het binnen- en buitenland.

Muzikale producties:
Tip de redactie!