Leerlingen van het Elde College voeren de musical ‘We slaan door!’ op.

Van donderdag 16 tot en met zondag 19 maart voeren de leerlingen van het Elde College de musical ‘We slaan door!’ op. Het wordt weer een spetterende show met zang, dans en een humoristisch verhaal. De musical gaat over het leven op een middelbare school ergens in Nederland.
Een school is altijd in beweging. De directie wil het onderwijs aanpassen aan de nieuwe digitale ontwikkelingen en wil ook dat de leerlingen veel kennis vergaren en het fijn vinden op school. Om dat te bereiken slaat ze misschien wel door. Ook ouders gaan ver om het ideale plaatje voor hun kind te realiseren. Te ver? En hoe zit het met de leerlingen zelf? Slaan die soms ook door? ‘We slaan door!’ is een vrolijke musical met een knipoog naar de realiteit.

Leerlingen uit alle afdelingen doen mee
Aan de Eldemusical, die eens in de twee jaar wordt opgevoerd, doen ongeveer 70 leerlingen mee uit alle afdelingen van de school en uit allerlei verschillende leerjaren. Speciaal voor ‘We slaan door!’ wordt de grote aula van het Elde College in Schijndel omgetoverd in een echte theaterzaal. Er staat een grote tribune die plaats biedt aan 260 personen.

Kaartverkoop

Kaartjes zijn op de Meldpunten (VMBO gebouw en Elde Gestel) op school te koop. Daarnaast zijn kaarten bij de Bruna in Schijndel verkrijgbaar en kunnen kaartjes gereserveerd worden via musical@eldecollege.nl. Een kaartje kost € 7,50.
Tip de redactie!