logo alico 50 jaarDit jaar bestaat Rollerclub Alico 50 jaar. Ter ere van dit heuglijke feit geven ze dit jaar een zeer speciale show. Met een cast van +/- 50 leden presenteren zij u de show Gold!

Tijdens deze wervelende rolschaatsshow wordt u meegenomen langs de Golden Fantasy met onder andere eenhoorns en zeemeerminnen. Ook de muziek past helemaal in het thema. Zo zullen golden oldies in een nieuw jasje gestoken worden.

Laat u zich verder verrassen bij een show vol met nieuwe choreografieën binnen de thema’s Golden Stories en Hollands Goud uitgevoerd door leden van jong tot oud met unieke handgemaakte kostuums.

De voorstelling die wordt opgevoerd is voor jong en oud. U kunt het optreden komen bekijken in de Zuideinderparkhal op zaterdag 3 november om 19.00u en op zondag 4 november om 10.30 en 15.00u.

Op 8 oktober start de kaartverkoop bij Tabaktief Jan van Roessel aan de Hoofdstraat in Schijndel. De kaarten zijn ook te bestellen via kaartverkoop@rc-alico.nl De prijzen van de entreekaartjes zijn in de voorverkoop voor kinderen t/m 12 jaar 7,50 Euro en voor volwassenen 10,00 Euro per stuk. Aan de dagkassa van de show kosten de kaartjes 8,50 Euro t/m 12 jaar en voor volwassenen 11,00 Euro.

alico gold show
Tip de redactie!