KEG Schijndel

Koekla is geen onbekende in Schijndel. Meerdere keren brachten de uit Rusland afkomstige Christina Boukova  samen met technicus en partner Gilian Dierdorp prachtige poppenvoorstellingen, meestal bewerkingen van sprookjes. Het is geweldig om te zien hoe Christina de mooie poppen weet te bespelen. Aladdin is te zien op zondag 9 december om 14.00 uur in ’t Spectrum in Schijndel.

Aladdin

Moes droomt ervan om prins te zijn. Hij wil iedereen in zijn land blij en gelukkig maken. Op een dag komt er een vreemde man aankloppen. Die beweert zijn oom te zijn en zegt de wens van Moes in vervulling te kunnen laten gaan: Als je iets voor mij doet, dan maak ik van jou prins Aladdin.’ Hij neemt Aladdin mee op een vliegend tapijt naar een grot in de woestijn, op zoek naar de magische lamp. Maar de geest uit de lamp, de Djinn komt tevoorschijn. Hij laat Aladdin zien dat zijn oom de gemene tovenaar Djafar is, die wil trouwen met de prinses om de macht te grijpen in het land. Samen met de magische lamp gaat Aladdin naar de Sultan om hem te waarschuwen. De tovenaar doet er alles aan om de magische lamp in zijn bezit te krijgen. Lukt het Aladdin om Djafar tegen te houden en om prins te worden?

Kleurrijk sprookje
Aladdin  is een spannend en wondermooi sprookje uit duizend-en-een-nacht in een eigentijds jasje voor iedereen vanaf vier jaar. De ritmische muziek en het kleurrijke decor vol spannende verrassingen voert de toeschouwer mee naar een wereld van Oosterse steden, woestijnen en paleizen. Met speciaal gecomponeerde muziek, een mooie animatie en prachtige poppen wordt dit bekende sprookje een magische familievoorstelling voor iedereen vanaf vier jaar.

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om te reserveren. Dit kan via: kegtheater@gmail.com  De kaartjes zijn €5,- Op de dag van de voorstelling op te halen tussen 13.00 uur en 13.45 uur bij ’t Spectrum. Aladdin is te zien op zondag 9 december om 14.00 uur in   Spectrum, Steeg 9 in Schijndel

Een mooie impressie:

 

Tip de redactie!