Logo_RKSV_Schijndel

Op zondag 27 Mei 2018 wordt de 2e PLUS Meierijstad Penaltybokaal georganiseerd. Aan alle voetbalverenigingen uit de gemeente Meierijstad is de nodige medewerking gevraagd. De organisatie is ook dit jaar weer  in handen van RKSV Schijndel in samenwerking met de Zwaluwen Jeugd Actie. De opbrengst is ook voor deze stichting.

Aangepast voetbal van de KNVB
Zwaluwen Jeugd Actie wil dat iedereen kan genieten van voetbal en het verenigingsleven. Ook kinderen met een beperking. Daarom steunt Zwaluwen Jeugd Actie het aangepast voetbal van de KNVB. Met het geld dat wordt ingezameld worden mooie projecten gerealiseerd zodat kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking toch kunnen voetballen.

Deelname
Elke jongen of meisje in de leeftijd van 4 t/m 19 jaar kan deelnemen (lid of geen lid van een vereniging). Per leeftijdscategorie is een beker te winnen. Hierbij zijn mooie prijzen (o.a. ballen, voetbalkleding, kaarten voor interlandwedstrijd van ons Nationaal Vrouwen elftal en diverse waardebonnen) te verdienen en natuurlijk de titel Winnaar PLUS Penaltybokaal 2018!

Om 10.30 uur beginnen de voorrondes. De finale is om 13.30 uur en dan is tevens de  winnaar van de PLUS Meierijstad Penaltybokaal bekend!

Informatie
Locatie: sportpark Zuideinderpark, Rooiseheide 20,  5481 SG,  Schijndel.
Inschrijven via: meierijstadbokaal@gmail.com of via het inschrijfformulier bij je vereniging  of bij PLUS Eijkemans Schijndel. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,00 p.p.

Inschrijven kan tot 21 mei aanstaande.
Tip de redactie!