Op vrijdag 22 maart organiseert Rollerclub Alico weer een rollerdisco voor kinderen van 5 t/m 12 jaar uit Schijndel en omstreken. De Zuideinderparkhal aan de Rooiseheide zal omgetoverd worden tot een discozaal en de coolste hits komen uit de speakers. Deze disco avond is tussen 19.00 en 21.00.

De entree is €6,-. Kinderen krijgen hiervoor een stempelkaart met daarop 2 keer te drinken en iets lekkers. Het is ook mogelijk om drinken en versnaperingen bij te kopen.
Voor de ouders/begeleiders is er de mogelijkheid om aanwezig te blijven. Ook voor de ouders is het mogelijk om wat drinken en een versnapering te kopen.

Je mag deze discoavond je eigen rolschaatsen of skeelers meenemen. (Graag wel eerst de wielen even schoonmaken.) Heb je geen eigen rolschaatsen of skeelers? Stuur dan een mailtje naar RC Alico dan wordt bekeken of deze nog te huur zijn .

Je hoeft je niet op te geven voor de rollerdisco, maar wil je verzekerd zijn van een plekje geef het dan vast door via: rollerdisco@rc-alico.nl (dit is ook het mailadres voor het huren van rolschaatsen).

Rollerdisco RC Alico 22 maart 2019
Tip de redactie!