RC Alico

Met een cast van ruim 50 rolschaatsleden presenteert Rollerclub Alico dit jaar op 4 en 5 november vol trots de show “Everytime Showtime”. Graag nemen de leden u mee op een muzikale reis door de tijd en over de tijd. Laat u meevoeren door verschillende muziekstromen en gebeurtenissen uit het verleden tot het heden. Kortom, een wervelende show vol diversiteit, vaart, ritme, flair, sfeer, theater en ontroering.

De nieuwe rolschaatsshows zijn te bewonderen op zaterdag 4 november om 19.00u en zondag 5 november om 10.30u en 15.00u in de Zuideinderparkhal, Rooiseheide 14 te Schijndel.

De kaartverkoop start op dinsdag 10 oktober bij Tabaktief Jan van Roessel aan de Hoofdstraat in Schijndel. De kaarten zijn ook te bestellen via kaartverkoop@rc-alico.nl De prijzen en entreekaartjes zijn in de voorverkoop voor kinderen tot en met 12 jaar € 7,50 en voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar € 10,00 per stuk. Aan de dagkassa van de show kosten de kaartjes € 8,50 voor kinderen tot en met 12 jaar en € 11,00 voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. Voor meer informatie kijk op de website www.rc-alico.nl of check de facebookpagina.

RC Alico

 
Tip de redactie!