Vandaag wordt er weer gevoetbald in de 3e en 4e klasse van het zondag amateurvoetbal.

3e klasse C:

Wilhelmina – SV Avanti’31

Op papier een eenvoudige wedstrijd voor Avanti vandaag. Als nummer 2 in de competitie speelt het tegen de nummer laatst Wilhelmina. Avanti kan bij winst ook weer inlopen op koploper Real Lunet dat gisteren met 2-2 gelijkspeelde bij Zwaluw VFC. Daarmee kan men de achterstand weer terugbrengen tot 4 punten, waarna er nog 2 wedstrijden te spelen zijn.

De wedstrijd zal vanaf 14.30 uur gespeeld worden op Sportpark de Saren, De Saren 12, ‘s-Hertogenbosch. Scheidsrechter is de heer A. Fitters.

Schijndel/De Wit – Haarsteeg

Schijndel/De Wit speelt vandaag een belangrijke wedstrijd tegen Haarsteeg. Bij winst komt het team op gelijke hoogte met Haarsteeg. Hiermee kan een stap gezet worden richting lijfsbehoud in de derde klasse. Volgende week speelt Schijndel/De Wit nog een uitwedstrijd tegen directe concurrent Nieuwkuijk en in de laatste wedstrijd wordt thuis gespeeld tegen koploper (en mogelijk kampioen) Real Lunet.

De wedstrijd op het Zuideinderpark zal om 14.30 uur starten onder leiding van de heer P. Tirions.

Wedstrijdmascotte

Sammy vd Oetelaar, RKSV Schijndel, Wedstrijdmascotte
Foto: Sammy v/d Oetelaar

Zoals bij iedere thuiswedstrijd heeft Schijndel/De Wit ook voor deze wedstrijd een wedstrijdmascotte gekozen. Deze keer is dat Sammy v/d Oetelaar die bij Schijndel/De Wit speelt in de J0-82 als middenvelder. Sammy is een fan van PSV en spits Luuk de Jong is zijn favoriete speler.

Wat houdt wedstrijdmascotte zijn in?

De wedstrijdmascotte mag vanaf 14.00 uur bij de gehele voorbereiding van Schijndel/De Wit 1 aanwezig zijn: bij de bespreking vooraf, bij de warming-up met de wisselspelers mee, samen met de aanvoerder en de andere spelers mee het veld oplopen en de toss meemaken in de middencirkel. Tijdens de wedstrijd zit de mascotte samen met de trainer, leider, verzorger en wisselspelers in de dug-out. Tijdens de rust speelt de mascotte met de wisselspelers van Schijndel/De Wit een partijtje en na afloop van de wedstrijd sluit de middag, door nog even mee naar de kantine te gaan voor een drankje en het in ontvangst nemen van enkele attenties van Schijndel/De Wit, Scotty Club en van de Supportersvereniging.

4e klasse H:

RKSV Avesteyn – WEC

De strijd om de koppositie in de 4e klasse H gaat vanmiddag weer volop verder. Koploper WEC heeft 1 punt voorsprong op de nummers 2 en 3 Nulandia en FC Schadewijk. WEC speelt vanmiddag een lastige uitwedstrijd tegen Avesteyn, nummer 5 in de competitie. Na deze wedstrijd speelt WEC nog een thuiswedstrijd tegen Cito (11e) en een uitwedstrijd bij Maliskamp (6e).  Het beloofd dus nog een spannend einde te worden van de competitie. Het team van trainer Bas van de Veerdonk heeft eigenlijk maar een opdracht en dat is de komende 3 wedstrijden winnen en dan is het kampioenschap voor de mannen uit Wijbosch.

De wedstrijd van vanmiddag wordt gespeeld op Sportpark Avesteyn, Steen- en Stokstraat 6, Heeswijk-Dinther. De wedstrijd start om 14.30 uur en zal onder leiding van scheidsrechter L. van de Moosdijk gespeeld worden.

RKSV Schijndel, Voetbal
Foto: RKSV Schijndel/De Wit
Tip de redactie!