Grote overwinning voor Schijndel/DE WIT, nederlaag SV Avanti’31

Vanmiddag speelden Schijndel/DE WIT en SV Avanti’31 tegen respectievelijk RKPVV en Boekel Sport. Voor WEC was er vandaag geen wedstrijd omdat het veld op sportpark de Glorie dit niet toeliet.

Een mooie middag voor Schijndel/DE WIT in Helmond. Daar moest het team aantreden tegen RKPVV waar eerder in het seizoen thuis nog met 1-0 van verloren werd. Deze middag werd een totaal andere wedstrijd waarbij de Schijndelaren de Helmonders totaal overklasten. Dit leidde ertoe dat er uiteindelijk een 0-6 uitslag op het scorebord stond. Een hele mooie overwinning dus voor het team wat na de winterstop goed presteert.

Bij SV Avanti’31 gaat het nog steeds erg moeizaam en zijn de prestaties zijn nog steeds wisselvallig. Zo ook vanmiddag in Boekel op bezoek bij Boekel Sport. SV Avanti’31 moest de meerdere erkennen in deze tegenstander en verloor uiteindelijk met 4-2. Na twee goede overwinningen nu dus helaas weer een nederlaag, waardoor men 1 na laatste blijft in de derde klasse D.

SV Avanti’31 speelt zijn volgende wedstrijd in Oploo tegen Excellent, Schijndel/DE WIT gaat het thuis opnemen tegen Handel en WEC gaat het opnemen tegen OSC’45 uit Den Bosch.

3e klasse D

Margriet – SCG’18 3-1
Den Dungen – BMC 2-0
Handel – FC Schadewijk 1-0
RKPVV – Schijndel/DE WIT 0-6
Nijnsel/TVE Reclame – Nooit Gedacht 0-5
SC Helmondia – Excellent 0-4
Boekel Sport – SV Avanti’31 4-2

Stand, 3e klasse D, Speelronde 17

4e klasse F

OSC’45 – SC Elshout 1-2
Boxtel VCB 1-0
Avesteyn – HHC’09 3-0
WEC – Vorstenbossche Boys (afgelast)
Wilhelmina – Nulandia 2-3
VOW – RKKSV 4-1
Boskant – Essche Boys 1-0

Stand, 4e klasse F, speelronde 17
Voetbaluitslagen-algemeen-2019-2020

Tip de redactie!