Programma Schijndel/DE WIT, WEC en SV Avanti’31 speelronde 5

Schijndel/DE WIT speelde vorige een redelijke goede wedstrijd thuis op het Zuideinderpark. Men wist de wedstrijd tegen Nooit Gedacht om te zetten in winst, wat de eerste 3 punten van het nog jonge seizoen waren voor het Schijndelse team. In de 4 wedstrijd zal Schijndel/DE WIT het vandaag in- en tegen vv Handel gaan opnemen. Uiteraard wil men de de lijn die vorige week is ingezet vasthouden, maar dat zal niet makkelijk worden in deze uitwedstrijd. Maar ook Handel kent een wisselvallige seizoensstart met 2 overwinningen, 1 gelijk spel en een verloren wedstrijd. De wedstrijd in Handel start om 14.30 uur.

Voor SV Avanti’31 gaat vandaag in Geffen spelen tegen de tegenstander van Schijndel/DE Wit van vorige week “Nooit Gedacht”. SV Avanti’31 verloor vorige week nipt tegen BMC en zal dit vandaag recht willen gaan zetten want een 9e plek op de ranglijst is niet de plek waar men zichzelf terug wil zien. Ook zal men constanter willen worden met goede resultaten. Want het seizoen is matig begonnen voor SV Avanti’31. Vanmiddag vanaf 14.30 uur heeft men tegen deze tegenstander de kans om mooi resultaat te gaan behalen.

WEC ken een slechte seizoenstart. Met 3 nederlagen en een overwinning zal de Wijbossche club niet tevreden zijn. Vanmiddag speelt men op eigen terrein tegen Boxtel dat tot nu 2 keer heeft verloren en 1 keer gewonnen. Een gelijkwaardige tegenstander dus. Het zal een mooie wedstrijd worden op sportpark de Glorie. Om 14.30 uur zal er afgetrapt gaan worden.




Tip de redactie!