In tegenstelling tot andere weekenden is het dit weekend rustig in Schijndel. Toch is er van alles te doen om jezelf te vermaken in het weekend.

Op vrijdag avond 18 oktober is er in de Schakel een familiebingo. Bij de Soos cosy up kunnen kinderen busschieten mits het weer het toe laat. Mocht het weer tegen zitten dan zal er een darts competitie gehouden worden. In Café de Sok komt Capital Candy tijdens het terugkerende Soppen bij de Sok.

Zaterdag 19 oktober kunnen de kaarten voor de grote Sinterklaas shows weer gekocht worden. Vanaf 7:30 zijn de kaarten verkrijgbaar bij de Plus in Schijndel. ‘s Avonds kunnen de dansschoenen ook weer uit de kast want bij Grand café de Hopbel zal voor de 2e keer teruggegaan worden in de tijd met “Back tot he future”. Ook bij ’t Zuid kun je terecht voor gouwe ouwe platen met DJ Wim. Deze avond komt Danny Everett ook optreden in ’t Zuid. Omdat er dit jaar geen Ace of Spades plaats vindt in de Molenheide zal in het City Theater zal het evenement Fiercely gehouden worden. Tijdens deze avond komen Noisecontrollers, Qriminal en Heavy Disturbance hun platen draaien.

Zondag 20 oktober kan er worden gewandeld met Reuma beweeggroep De Meierij. Het Kèùre Rontelum Skêndel start bij parkeerplaats van zwembad de Molen Hey vanwaar naar de startlocatie gegaan wordt. Bij Speelhonk de Instuif kunnen de kinderen deze middag een spookje maken voor Halloween of gewoon gezellig een spelletje spelen met de andere kinderen. Deze zondag kan ook weer gefietst worden. Tussen 13:00 en 14:00 kan er namelijk weer gestart worden met de Bokbier fietstocht bij Grand café de Hopbel.

Bekijk onze evenementenkalender voor een actueel overzicht van de evenementen in Schijndel. Mist u een evenement? Of wilt u een evenement toe laten voegen? Stuur dan een mail naar info@schijndel-online.nl of stuur een WhatsApp naar 06-82255837. Ook als u leuke foto’s of video’s heeft van een evenement mag u deze naar ons toe sturen. Wij plaatsen ze graag.
Open chat
Tip de redactie!
Powered by