Omroep Meierij Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Het Steunpunt brengt hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar. Daarom zoekt men mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

Omroep Meierij is de publieke lokale omroep voor Meierijstad. De omroep wordt gerund door ongeveer zestig vrijwilligers onder leiding van een professionele hoofdredacteur. De hoofdvestiging van Omroep Meierij is in cultureel centrum ’t Spectrum in Schijndel. OM heeft ook een kantoor in het Mediahuis op de Heuvel in Sint-Oedenrode. Omroep Meierij heeft als taak om alle inwoners van Meierijstad te infomeren over de belangrijkste gebeurtenissen in de gemeente. Daarbij wil de omroep vooral verbindend zijn. OM biedt een platform aan alle organisaties in de gemeente. De ene keer alleen online, de andere keer ook via TV- en radioprogramma’s.

Omroep Meierij zoekt voor verschillende vacatures nog vrijwilligers:

  • Cameramensen: Omroep Meierij wil graag de belangrijkste gebeurtenissen vastleggen voor ons dagelijks TV-journaal RondOM. Daarvoor zoeken we cameramensen die bij voorkeur zelf kunnen monteren. Het is echt werk voor mensen die met de neus vooraan willen staan en die het een uitdaging vinden om voor een breed publiek gebeurtenissen om te zetten in een beeldverhaal. Cameramensen kunnen ook worden ingezet bij de opname van studioprogramma’s. (vacature 22595)
  • Vloggers: Als je het leuk vindt als vlogger verslag te doen van evenementen en dergelijk dan ben je ook welkom. Omroep Meierij omarmt alle vormen van moderne communicatie. (vacature 23610)
  • Podcast makers: Als je een plan hebt voor een leuke podcast (mits die iets met Meierijstad heeft te maken) kom dan ook eens praten bij Omroep Meierij. Wij willen graag ook op die manier ons publiek informeren. (vacature 23610)
  • Bureauredacteuren: Bureauredacteuren kun je nooit genoeg hebben. Omroep Meierij zoekt mensen die thuis of in de studio in Schijndel of Sint-Oedenrode redactionele taken willen doen. Wij denken dan vooral aan mensen die berichten maken voor onze website, app en social media. Dat is iets wat je op afgesproken tijden in ‘wisseldiensten’ met anderen kunt doen. Werk voor taalvaardigen dus. (vacature 22596)
  • Radiopresentatoren en radiotechnici: Omroep Meierij vernieuwt binnenkort samen met de Omroep Stichting Regionaal 920 haar radiostation. Daarom zijn we op zoek naar presentatoren die tussen 07.00 uur en middernacht een muziek- en nieuwsprogramma willen presenteren. Ook zoeken we mensen die nieuwsbulletins willen inlezen en radiotechnici die (live)programma’s kunnen ondersteunen vanuit de studio in Schijndel. (vacature 22593)

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Graag maken wij u attent op onze website (www.welzijndemeierij.nl) waar u meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.
Tip de redactie!