VVV Schijndel, Logo

Om plaats te maken voor nieuwe kaarten, fiets- en wandelgidsen en leuke souvenirs start deze week de opruiming in VVV-agentschap  Schijndel.

Wandelen en fietsen

De vorige druk van de wandelgidsen Pieterpad en Pelgrimspad zijn nu sterk afgeprijsd. Deze gidsen zijn nog goed te gebruiken m.b.v. de wijzigingen die vermeld staan op de website. De nieuwe drukken zijn uiteraard ook verkrijgbaar.

In het boekje ‘Een historische route door het middeleeuwse buitengebied van Schijndel’ staat een tocht beschreven (door Henk Beijers) met als uitgangspunt ‘De geschiedenis van Schijndel kun je als het ware van de straat oprapen als je alle straatnaambordjes met hun betekenis nauwkeurig volgt!’ De route is te fietsen of met de auto te rijden.

De wandelroutekaarten, incl. overzichtskaart mét themaroutes,  van Het Groene Woud zijn sterk afgeprijsd. Elke woonplaats in Het Groene Woud heeft een eigen wandelkaart.

Diverse

In het boekje ‘Lekker  slapen in Brabant’ staan spraak(s)makende overnachtingen op het platteland.

Kunstenaars uit Het Groene Woud maakten tekeningen voor het kleurboek Het Groene Woud, een kleurboek voor volwassenen. Alle kleurplaten laten iets zien van dit gebied tussen de steden Tilburg, Eindhoven en ’s Hertogenbosch.

Loop gerust eens binnen en kijk of er iets voor u bij zit.

 
Tip de redactie!