Open Coffee ’t Groenewoud te gast bij Laverhof

Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Open Coffee het Groene Woud organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten op wisselende locaties. Op woensdag 12 juni zijn we te gast bij Laverhof, een zorgorganisatie voor ouderen. Tussen 9 en 11 uur ben je van harte welkom op het adres Eerdsebaan 1a in Schijndel.

Peter Beijers zal als gastheer optreden en ons meenemen in het motto van Laverhof: leven als thuis! Laverhof biedt een breed pakket aan zorg- en dienstverlening aan ouderen aan en blijven dit ontwikkelen in samenwerking met lokale initiatieven om zorg en ondersteuning zo dicht mogelijk bij huis te realiseren.

Aanmelden mag op opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com , maar hoeft niet.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).
Open-Coffee_Laverhof

Tip de redactie!