Open Coffee ’t Groene Woud organiseert een netwerkbijeenkomst op 9 september

De eerste helft van 2020 werd met een netwerkborrel afgesloten. Ondanks dat er helaas nog veel COVID-19 perikelen zijn, wordt de tweede helft van 2020 toch weer begonnen met fysieke netwerkbijeenkomsten. De organisatie is namelijk op zoek gegaan naar locaties waarbij de 1,5 meter maatregel goed in te vullen is. Met veel enthousiasme maakt de organisatie dan ook bekend dat de eerste bijeenkomst zal plaatsvinden bij Herenboeren Wilhelminapark in Boxtel. Deze locatie heeft al eerder op het programma gestaan maar toen moeten moest de afspraak wijken voor Koninklijk bezoek. Maar zijn de gasten van Open Coffee ’t Groene de eregasten!

Yvonne Bax heeft zich vrijgemaakt om een rondleiding op het landgoed te geven onze bezoekers mee te nemen in de principes achter deze groeiende coöperatie. Herenboeren Wilhelminapark, een coöperatie waarvan de meeste leden uit de regio Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel komen. Zij runnen samen een kleinschalig gemengd boerenbedrijf. Een boer is aangesteld voor de dagelijkse werkzaamheden op het bedrijf. Een initiatief dat in 2016 is gestart en waar ondertussen al tientallen soorten groenten en fruit worden geteeld, kippen en varkens worden gehouden en ook runderen op de boerderij aanwezig zijn. Behalve een plek waar eten wordt geproduceerd, is het ook een plek om elkaar te ontmoeten. Hoe mooi sluit dat aan bij de Open Coffee!

Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel, Sint-Michielsgestel en de kernen Schijndel en Sint-Oedenrode (resp. gemeente Meierijstad).

Open Coffee het Groene Woud organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten op wisselende locaties. Op woensdag 9 september is men dus te gast bij Herenboeren Wilhelminapark. Tussen 9 en 11 uur ben je van harte welkom in Boxtel. De Herenboerderij ligt aan de A2, ter hoogte van afslag 26 (Boxtel-Noord). Parkeren kan op de carpoolplaats, de entree bevindt zich 50 meter terug bij het gele hek.

Graag vooraf aanmelden i.v.m. corona maatregelen via opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com of bij het evenement in onze facebookgroep. Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Open Coffee standaard kopje
Tip de redactie!