Open Coffee ’t Groene Woud bij Infolio in Boxtel

Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kun je kennismaken met elkaar en je laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Voor meer informatie: kijk op de social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Op woensdag 10 april is Open Coffee te gast bij het bedrijf Infolio. Tussen 9 en 11 uur ben je van harte welkom op het adres Mijlstraat 45a in Boxtel. Aanmelden is niet verplicht. Patrick Bunskoek zal als gastheer optreden en ons meer vertellen over de bedrijfsactiviteiten. Al vijftien jaar produceert Infolio de mooiste visuals, in allerlei verschijningsvormen en op uiteenlopende materialen. Met een team van gedreven medewerkers kunnen ze snel, flexibel en accuraat handelen en maken ze kwalitatief hoogwaardige producten. Er valt dus veel te zien gezien de vele uitingen, in iedere vorm, die ze kunnen produceren.

Kom dus luisteren, netwerken en een kopje koffie drinken.
Open Coffee netwerkbijeenkomst

Tip de redactie!