Mutsaars Bikes organiseert voor de derde keer de “Hel van Schijndel”

Ride with pride!

Het voorjaar is weer daar. Heerlijk. Tijd om weer volop op de pedalen te staan. Je lichaam te prikkelen met een heerlijke tocht. Graag nodigen we je uit voor de derde editie van ‘De Hel van Schijndel’. Ook dit jaar worden er weer een paar zware kasseien stroken voorgeschoteld. Maar ook gezonde hapjes en dorstlessende drankjes.

Ja koerslovers, je merkt het: het beloofd een gezonde én gezellige rit te worden. Leve de fiets, leve ons lijf! Met als thema gezondheid gaan we deze editie ook rijden voor het goede doel. Voor onze eigen fitte lijf, frisse koppie én dat van onze naasten. Mutsaars Bikes doneert dit jaar namelijk de helft van het inschrijfgeld aan Catharina Kanker Onderzoeksfonds. En dat voelt goed. Voor jezelf, je lijf en voor de gezondheid van ons allen. En wat misschien nog wel beter voelt is om ook zelf een donatie te doen of een actie op touw te zetten met je fietsclub. Vinden wij leuk! So, come on! Let’s ride with pride!

Early bird? Voorinschrijvingen zijn geopend: https://www.catharinaonderzoeksfonds.nl/helvanschijndel

Programma:

Starttijd tocht: 08.00-12.00 uur Europalaan 79 Schijndel

Inschrijfgeld: € 10,00 (incl. € 5,00 donatie aan Catharina Onderzoeksfonds, alsook een gezonde hap en hersteldrank.) Kinderen tot 14 jaar gratis.

Afstanden: 35 / 60 en 100 km

Overig: De prachtig uitgepijlde routes eindigen allemaal bij Mutsaars Bikes. Daar waar je getrakteerd wordt op een gezonde hap en verfrissend hersteldrankje, LIVE koers op scherm (Paris-Roubaix) en nog enkele gezonde en gezellige verrassingen meer. Kortom, je komt vanuit de Hel van Schijndel terug in de spreekwoordelijke hemel. Leve de fiets!

Nog vragen? Mail: sabine@mutsaarsbikes.nl

Hel_van_Schijndel , Mutsaars_Bikes

Tip de redactie!