Open Coffee het Groene Woud bij boerderijwinkel “Bij Doriene”.

De eerstvolgende bijeenkomst van Open Coffee het Groene Woud vindt plaats op woensdag 8 februari 2017 tussen 09.00 en 11.00 uur bij Boerderijwinkel “Bij Doriene”, Halderse Akkers 5a te Sint-Michielsgestel. Er zijn geen kosten aan verbonden, je betaalt alleen je eigen koffie/thee.

“Bij Doriene” is een boerderijwinkel in Sint Michielsgestel, waar men terecht kan voor Elite Varkensvlees uit haar eigen SPF-bedrijf (hoge gezondheid), kipproducten van ‘Tante Door Kip’, kaas, ijs en aanverwante producten met een verhaal en kwaliteit. Niet voor niets is haar slogan “Eetwaar met een beleving!” Bij Doriene vinden ze dat eten lekker moet zijn, maar ook gezond. Dat geldt niet alleen voor de dagelijkse maaltijden, maar ook voor een uitgebreid diner of simpelweg een tussendoortje. Om aan beide voorwaarden te voldoen is het noodzakelijk dat je weet wat de herkomst is van je vlees, de zuivel en de ingrediënten. Bij Doriene hebben ze eerlijke producten. Uitgangspunten bij een eerlijk product zijn aandacht voor het milieu, dierwelzijn en goede arbeidsomstandigheden. Er zeker van zijn dat vlees het resultaat is van goed voedsel, voldoende beweging en een natuurlijke leefomgeving van de dieren. En niet twijfelen aan de vraag of de teelt van gewassen ten koste is gegaan van het milieu. Bij Doriene kennen ze de achtergrond van hun producten en kunnen zij al die zekerheden geven.

Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Open Coffee ’t Groene Woud is het platform waar een ieder kan kennis delen, ideeën bespreken, brainstormen of samenwerken. Kortom natuurlijk netwerken op zijn Brabants!
We nodigen je graag uit om op deze prachtige locatie met elkaar in gesprek te gaan. Vooraf aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden, je betaalt alleen je eigen consumpties.
Tip de redactie!