7 dagen complete gekte in de feesttent!

Net als vorig jaar staat er weer een grote tent bij café de Sok met een bomvol programma.

Op donderdag 23 februari kun je alvast inkomen bij de Precarnavalsparty met FC Confetti. Voor €25,00 ben je voorzien van onbeperkt bier, wijn en fris! Mixdrank kost dan slechts €1,-. De tent is deze avond nog niet geopend dus er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar die verkocht worden bij de Sok zelf.

Schorsbos carnaval

Vanaf vrijdag is de tent geopend en staat meteen de populairste act van Nederland op het programma. Broederliefde ontving onder meer prijzen als de “MTV Europe Music Award – Beste Nederlandse Act” en een platinastatus voor hun single Alaka. Hun album “Hard Work Pays Off” verbrak het hitlijst record (wat sinds 2003 op de naam van Frans Bauer stond) door het langst ooit in de Nederlandse Album Top 100 op #1 te staan en ze zijn de meest gestreamde artiesten van Nederland in 2016. Daarnaast wordt de avond gevuld door David Ghetto, Glen Aiden en Team Loco met de ondersteuning van MC Bohdy. Kaarten zijn (nog maar beperkt) te koop bij Jan van Roessel voor €15,-.

Zaterdag keren Peer & Toon Wouters samen terug op het podium. Dit bleek vorig jaar een enorm succes en de tent was voor laatkomers helaas al te klein! Ook de bekende Nederlandstalige zanger Jeroen van Zelst zal optreden deze dag. De entree bedraagt €5,- aan de deur.
Tevens vindt de terugkeer van de beruchte Pamperloop plaats. Na een jarenlang succes heeft de organisatie in 2014 besloten om ermee te stoppen. Dit jaar heeft Pim Tax (een van de oude organisatoren) samen met café de Sok en de Kafmolen de draad weer opgepakt. Informatie en tickets hiervoor vindt je op www.pamperloop.nl

Op zondag vindt het spektakel van DJ Crew On Tour plaats in de tent. Een veelgevraagde show waarbij niks te gek is. Attributen vliegen je om de oren, publiek wordt op het podium getrokken voor de gekste spellen en de beste hits worden live meegezongen. De entree is gratis op zondag.

De grootste en bekendste carnavalsact Snollebollekes is op maandag in de feesttent te vinden. Er is werkelijk geen plek in Nederland waar nummers zoals “Springen Nondeju”, “Vrouwkes”, “Links, Rechts” en “Daar Gaat Ze” overgeslagen worden. Tickets kosten €5,- en zijn verkrijgbaar bij Jan van Roessel en café de Sok.

Dinsdags wordt carnaval afgesloten met het nieuwe evenement Carnabal. Vanaf 14:00 uur in de middag verzamelen verschillende carnavalsverenigingen zich met hun carnavalswagens op de parkeerplaats van café de Sok. Het terrein wordt afgezet en de wagens worden ‘doorgestekkerd’ naar de dj booth die zich op een van de wagens bevindt. Vanaf hier zal het feest losbarsten met Ruthless, Johan Mauriks (bekend van Dolle Mina op Paaspop), PLN-B en Mike van Dijk. Later op de avond zal het feest zich verplaatsen naar de tent waar de line up niet minder wordt. Dr Phunk, Pavo en Heavy Disturbance zullen hier de avond verder verzorgen.

Meer informatie en tickets vindt je op www.carnabal.nl

Heb je na dinsdag nog niet genoeg gehad van carnaval? Of heb je de hele week moeten werken? Op woensdag is café de Sok ook nog open om het helemaal in stijl af te sluiten. Haring Happen hoort hier natuurlijk ook bij!

Van vrijdag t/m dinsdag is de tent tot 01:00 uur geopend en café de Sok tot 03:00 uur.
Tijdens de openingstijden van de tent zullen Duo Och Gerrum en DJ Thomas ervoor zorgen dat er in het café ouderwets gecarnavald kan worden als je het feestgehalte in de tent niet meer bij kunt houden!

Het programma is te vinden op www.cafedesok.nl/carnaval-festival of https://www.facebook.com/events/1146864838731685/
Tip de redactie!