Ontdek en beleef Meierijstad met de nieuwe fietsknooppuntenkaart

Gemeente Meierijstad heeft alle ingrediënten in huis voor een gezellig dagje uit. De gemeente heeft veel te bieden aan recreatieve, culturele, sportieve en culinaire plekjes en kent vele markante gebouwen, monumenten en industrieel erfgoed. Ook het mooie afwisselende landschap en de prachtige natuur rond de rivieren Dommel en Aa dagen uit om ervan te genieten. Dit en meer is te vinden op de nieuwe fietsknooppuntenkaart “Ontdek en beleef Meierijstad!”

Vanaf 30 juni krijgen alle inwoners deze kaart met alle recreatieve parels in de bus. De kaart is ontwikkeld in samenspraak met het platform ‘Gastvrij Meierijstad’. Ook de recreatief-toeristische ondernemers op het gebied van verblijfs- en dagrecreatie inclusief horeca staan erop vermeld. Naast de huis-aan-huisverspreiding is de gratis kaart verkrijgbaar bij alle deelnemende recreatieve ondernemers en organisaties, de VVV’s in Schijndel en Sint-Oedenrode en het UITpunt in Veghel.

Tijdens een bijeenkomst van het Platform Gastvrij Meierijstad op 24 juni bij het Goeie Leven in Eerde, reikte wethouder Coby van der Pas de eerste Meierijstad fietsknooppuntenroute uit aan Anke en Johan van Esdonk.

Wethouder Coby van der Pas:

“Door het coronavirus is onze bewegingsruimte de afgelopen maanden klein geweest. Gelukkig kunnen en mogen we er met z’n allen langzaam maar zeker weer op uit trekken. Wij zijn trots op al het moois dat Meierijstad te bieden heeft en willen dat graag delen met onze inwoners Daarom wordt de kaart huis aan huis verspreid. Je zult (weer) verrast zijn over al het moois, zo dichtbij huis in onze eigen gemeente. Veel fietsplezier en vooral blijf gezond!”

Open chat
Tip de redactie!