De voorbereidingen voor de Sport Awards zijn van start! Afgelopen jaar hebben de Sportraad Meierijstad en de gemeente voor het eerst de Sport Awards Meierijstad georganiseerd. Een mooi evenement, dat mogelijk werd gemaakt door de kracht van de verenigingen en de inzet van de sporters en vrijwilligers. In 2020 willen de Sportraad en de gemeente hier opnieuw een groots sportfeest voor en door sporters van maken. Dit vindt plaats op 29 maart bij ’t Spectrum in Schijndel.

Nomineren kan nu al

Het nomineren van sporters kan tot 13 januari 2020 via www.sportawardsmeierijstad.nl. Daar zijn ook de criteria, de kampioenen en Award-winnaars van voorgaande jaren en andere informatie over de Sport Awards te vinden.

Sportief programma

Op 29 maart presenteren de sportverenigingen zich met workshops, demonstraties en clinics. Ook in 2020 gaan we er samen weer een geweldig sportfeest van maken. Vertegenwoordigers van de sportverenigingen denken mee over een programma dat de kinderen aanspreekt. En we gaan de scholen informeren over de vele sportieve mogelijkheden die middag, om dit jaar nog meer kinderen kennis te laten maken met sport. Want in Meierijstad geloven we in de kracht van sport. Deze middag worden ook de jeugdige kampioenen in de leeftijdscategorie 5 tot 18 jaar gehuldigd, de genomineerde sporters beloond met een Sport Award en wordt de winnaar van de publieksprijs bekend gemaakt. In de avond gaat het feest verder voor de volwassenen.
Sport Awards Meierijstad 2018

Open chat
Tip de redactie!