Nieuwbouwproject Achter den Haegen binnenkort in verkoop

Natuurlijk wonen in Schijndel

Natuurlijk wonen in Schijndel en het levendige centrum binnen handbereik: binnenkort kan het. Aankomend voorjaar start Meijerijstad Makelaardij in opdracht van Hoedemakers bouw en ontwikkeling met de verkoop van 15 woningen. Van tweekappers tot vrijstaande en levensloopbestendige woningen. Gesitueerd in een mooie, groene omgeving. Dit maakt Achter den Haegen een fijne plek om te wonen.

Schijndel heeft het allemaal

Het is prettig wonen in Schijndel. Uiteenlopende voorzieningen zijn er binnen handbereik. Veel winkels, gezellige horeca, een basis- en middelbare school met alle leerniveaus, een medisch centrum en diverse sportverenigingen. En dankzij goede busverbindingen en de snelweg dichtbij sta je zo in het bruisende Eindhoven.

Achter den Haegen

Wie kiest voor een nieuwbouwwoning in project Achter den Haegen, woont in een groen en rustig stukje Schijndel. Met het gezellige centrum toch dichtbij. Hoedemakers bouw en ontwikkeling bouwt hier 15 nieuwbouwwoningen van verschillende typen. Er komen luxe tweekappers, vrijstaand geschakelde en levensloopbestendige varianten. Allemaal met een landelijke, maar toch moderne bouwstijl. Het gezellige en groene binnenhof verbindt de woningen op een gemoedelijke ongedwongen wijze.

Op de hoogte blijven?

Hoedemakers bouw en ontwikkeling start aankomend voorjaar met de verkoop. “We zijn volop bezig met de voorbereidingen”, zegt Lenny Schel, communicatieadviseur bij Hoedemakers. Ga je in deze weken nog naar het gezellig Winterpark? Dan kom je de eerste beelden van het project vast en zeker tegen op één van de grote borden. Wie straks als eerste geïnformeerd wil zijn als de verkoop start, kan zich inschrijven voor de nieuwsbrief op www.achterdenhaegen.nl. Of maak je interesse vast kenbaar bij Meierijstad Makelaardij, gevestigd in de Glazen Boerderij in het centrum van Schijndel.

Tip de redactie!