Muzikanten gezocht voor het scholencarnavals-muziekske

Schorsbos carnaval

De carnavals-organisatie doet een beroep doen op alle Schorssebosser muzikanten met een goei hart. Op vrijdag 9 februari zijn er namelijk op alle basisscholen in Schorsbos weer allerlei carnavalsactiviteiten. Het zou natuurlijk weer heeeeeel gezellig zijn om dit met “live” muziek op te luisteren.

Daarom wil de organisatie weer proberen om een leuke groep enthousiaste muzikanten bij elkaar te krijgen om de kinderen (en uiteraard ook jezelf) een fantastisch begin te bezorgen voor een spetterende carnaval. Ook dit jaar lopen we geen optochten, we spelen alleen bij de scholen binnen of op het schoolplein als het weer het toelaat.

Meld je aan en geef door welk instrument je speelt, het mailadres: dianne@psmp-muziek.nl.

Er wordt gespeeld van 08.30 tot 13.30 uur. Graag doorgeven bij welke tijd je er bij kunt zijn. Dit is niet alleen belangrijk voor de bezetting, maar ook voor de bedankjes/lekkernijen en de lunch die we bij sommige scholen krijgen.

De organisatie hoopt hiervoor een mooie groep muzikanten warm te krijgen want het beloofd natuurlijk weer een geweldige happening te worden, ook voor al die lieve kinderen.

schorsbos carnaval 2017
Tip de redactie!