Loempiaparty 2020 The Reunion in het City Theater

In de jaren 90 groeide een uit de hand gelopen verjaardagsfeestje uit tot groot feest in het City Theater. De loempiaparty was bekend tot ver buiten Schijndel. Oftewel “het vetste feest van de regio” zoals de organisatie op hun website heeft staan.

Nu is het na bijna 10 jaar zonder loempia party tijd voor een nieuwe editie “Loempiaparty the Reunion”. Met coverband AR!E, Djoekkebox en natuurlijk heel veel loempia’s gaat dit natuurlijk weer een vet feest worden.

De Loempiaparty wordt gehouden op 14 maart in het City Theater. De kaarten zijn in de voorverkoop te koop voor €11,16 (incl. servicekosten) en op de dag zelf voor €15,-.
Tickets voor Loempiaparty 2020 The Reunion zijn hier te verkrijgen:
https://www.eventbrite.nl/e/95451352565/

Line-Up

Djoekkebox + Coverband AR!E

Djoekkebox is een reallife jukebox powered by Hank Wolfskin.
Meestal reageert een deejay niet goed op verzoekjes. “Heb je ook muziek?” “Als je dit draait staat heel de vloer vol!” “Zal ik even meedraaien?” Deze avond is dit anders! U vraagt? Wij draaien! Van Moloko naar Dolly Parton. Via Zappa naar Helmet. Oh la la la! De deejays proberen een lijn te brengen in jullie wispelturigheid. Van punk naar funk! Stroboscoop! Rookmachine! Sterrengordijn! Alles uit de kast!

Rockcoverband AR!E Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigt, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos… Dat is exact waar rock coverband AR!E voor staat!
Tip de redactie!