Mannen! Welzijn De Meierij zoekt ook jullie!

logo welzijn de meijerij

Welzijn de Meierij biedt hulp aan mensen en organisaties in Schijndel en St. Oedenrode die behoefte hebben aan ondersteuning.  Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt op dit moment vrijwilligers in Schijndel die mensen individueel willen bezoeken en begeleiden. Vooral mannen.

 Veel ouderen en hulpbehoevenden vinden het wel prettig als er regelmatig  iemand langskomt om een praatje te maken, een kop koffie te drinken, een kaartje te leggen. Of ook samen een activiteit te ondernemen zoals winkelen, wandelen, café bezoeken, een dagje te reizen of wat dan ook. Het zal helemaal afhangen van de situatie en het plezier dat je samen kunt beleven aan dergelijke activiteiten. Vaak kunt u er tegelijkertijd ook een ander een enorm plezier mee doen zoals een mantelzorger die even ontlast kan worden.

Mannen, dat kan ook iets voor jullie zijn. Iemand bezoeken om een kaartje te leggen, tv te kijken, een sportevenement bezoeken enz. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt nu vooral mannelijke vrijwilligers in Schijndel die wel voor zoiets voelen. Uiteraard proberen wij een zo goed mogelijke match te realiseren. Mocht het niet lukken, geen nood. Wij zullen ons best doen om u te begeleiden en met raad en daad bij te staan.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn de Meierij, tel. 073-5441400 of via e-mail:  vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl.

Hebt u interesse in andere vrijwilligersactiviteiten, kijk dan ook eens op onze website:

www.welzijndemeierij.nl

Koffie
Tip de redactie!