Lieke van Grinsven studeert af met online examenexpositie

MEET Ontmoet ons op de eindstreep – eindexamenwerk Fotovakschool Eindhoven

Donderdag 25 juni online opening examenexpositie Studie Photographic Design

Normaal gesproken wordt de studie Photographic Design afgesloten met een fysieke expositie, aangezien dit is onder de huidige omstandigheden helaas niet mogelijk is heeft de opleiding een alternatief gezocht. Op donderdag 25 juni zal daarom het werk van de examenkandidaten, waaronder dat van de Schijndelse fotografe Lieke van Grinsven, online onthuld worden via www.meetexpo.nl.  Dit zal om 20.00 uur plaatsvinden. Lieke van Grinsven van Lieke Photography is in Schijndel o.a. bekend van de fotoserie “Wijzijnthuis” (Facebookpagina Lieke Photography) die ze onlangs maakte. Op 13 mei kregen Lieke te horen dat haar werk van voldoende kwaliteit is om mee af te studeren. Op woensdag 24 juni volgt het officiële examen voor haar en 7 medestudenten, waarna een dag later de online expositie geopend zal worden.

www.meetexpo.nl.

Op deze website kan iedereen nu al via de verschillende blogs en vlogs de voortgang te volgen. Het geeft inzichten in het proces maar ook hoe Corona ons dwingt tot het maken van andere keuzes en manieren van studeren en fotograferen. De studie Photographic Design draait om het vinden van je eigen fotografische handschrift. Je combineert vakmanschap met creativiteit en inspiratie waardoor je je ontwikkelt tot een autonoom denkend en werkend fotograaf. De examenseries zijn dan ook persoonlijk en heel verschillend van aard.

Neem dus eens een kijkje op de website om het werk van Lieke en haar medestudenten te bekijken. Hieronder een van de foto’s die Lieke maakte voor haar afstudeeropdracht.

© Lieke van Grinsven van Aarle
Tip de redactie!