Ook woonvleugel Parklaan bij St. Barbara weer open voor bezoek

Woonvleugel Parklaan bij St. Barbara, gaat in navolging van Het Retraitehuis in Uden en De Bongerd in Heeswijk-Dinther weer open voor bezoek. Bewoners en familie zijn blij. Dit levert na een lange periode van alleen maar beeldbellen en zwaaimomenten, prachtige momenten van weerzien op.

De medewerkers van Parklaan zijn eveneens enthousiast dat de bewoners weer bezoek kunnen ontvangen en om weer persoonlijk contact te hebben met hun familie. Het mooie weer maakt het mogelijk dat menig bewoner en familie kiest voor een wandeling in de tuin achter de locatie in plaats van een bezoek in de hiervoor speciaal ingerichte ruimte. Zodra de bewoners van woonvleugel Vijverhof vrij zijn van het virus, gaat ook deze vleugel weer open voor bezoek. Bewoners en familieleden worden hierover direct geïnformeerd. De eerder georganiseerde ‘zwaaimomenten’ gaan intussen gewoon door.

Veiligheid voorop

Bij het organiseren van de bezoekersregeling staat veiligheid voorop. We houden ons hierbij strikt aan de voorwaarden van het RIVM en vragen bewoners en familie zich ook hieraan te houden. Alle bezoeken vinden alleen op afspraak plaats.
Op basis van de ervaringen en/of op basis van aangepaste landelijke richtlijnen kunnen wijzigingen plaatsvinden. We doen er alles aan om nieuwe besmettingen te voorkomen, maar er blijft een risico aanwezig. Als er nieuwe besmettingen optreden dan moeten we de bezoekersregeling meteen stopzetten.

Barbara-Laverhof
Tip de redactie!