logo welzijn de meijerij

Kriebelt het bij u onderhuids ook wel eens? Zo van: ik zou best iets voor een ander willen doen, maar ik weet niet wat? Dan hebben wij bij Welzijn de Meierij wellicht toch een aardige activiteit voor u. We zoeken voor tientallen hulpvragenden gemotiveerde vrijwilligers die graag maatschappelijk actief willen zijn. Op onze website staan deze vacatures overzichtelijk genoteerd met de nodige informatie erbij. Deze keer zetten wij de volgende vacatures eens extra in de schijnwerpers.

Vrijwilliger Bezoekgroep Sociale Alarmering

De bezoekgroep bestaat uit vrijwilligers die elk jaar een huisbezoek brengen aan mensen die gebruik maken van sociale alarmering. Het is de bedoeling dat tijdens dit bezoek allerhande gegevens worden gecheckt om te kijken of alles nog in orde is. Maar tegelijkertijd probeert de vrijwilliger ook andere zaken op te pikken zoals signalen dat iemand zich eenzaam of angstig voelt. Of bijvoorbeeld gezondheids- of mobiliteitsproblemen heeft. Deze problemen meld je dan bij Welzijn de Meierij. Elke vrijwilliger bezoekt tenminste zes adressen. De planning daarvan is geheel vrij. De vrijwilligers komen vier keer per jaar bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en afspraken te maken. (vacaturenummer 14701)

Bureauredacteuren Omroep Meierijstad 

Nieuws is er om verspreid te worden. Maar het is wel handig als dat een beetje begrijpelijk en objectief gebeurt. Daarom zoeken wij bureauredacteuren die bij toerbeurt beschikbaar zijn tussen 8.00 en 18.00 uur. Zij verzorgen en plaatsen de nieuwsberichten op de diverse locaties van de Stichting Omroep Meierijstad. (vacaturenummer 19728)

Omroep Meierij

Dierenverzorgers voor de weekenden en vakanties 

Het gaat hier om een instelling met allerlei dieren ( pony, geiten, kippen, cavia’s, konijnen, ratten). Deze dieren hebben ook in de weekenden en vakanties verzorging nodig. Daarvoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers die dat op zich willen nemen. Het vraagt in principe ongeveer een half uur per dag , zowel in de vakanties als in de weekenden. In de vakanties wordt wel verwacht dat naast het voeren en de controle van de dieren ook één keer per week de hokken worden schoongemaakt. (vacaturenummer 19560)

Kippen, dieren

Wilt u meer informatie over een van de vacatures. Neemt u dan gerust contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn de Meierij, tel.: 073-5441400 of via e-mail: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl. U kunt natuurlijk ook onze vacaturebank raadplegen via de site: www.welzijndemeierij.nl/vrijwilligerswerk




Tip de redactie!