Leuk nieuw initiatief in Wijbosch “de Knutselboom”

Wijbosch heeft een leuk nieuw initiatief! Vanaf nu kunt u 4 dinsdagen op rij tussen 10.00 uur en 17.00 uur terecht in de voortuin van Klaverwei 4 voor de Knutselboom.

Vanaf vandaag kunnen alle kinderen uit Wijbosch gratis gebruik komen maken van de Knutselboom. Er hangt dan een voorbeeld van een gratis knutselpakket in de boom met een gebruiksaanwijzing. Je kunt nadat je eerst thuis netjes je handen gewassen hebt en pakketje kiezen uit de witte bak onder de boom halen om daar vervolgens thuis mee te gaan knutsel aan de hand van de gebruiksaanwijzing.

Mocht het knutselen niet zo goed lukken dan kun je op dinsdag tot 17.00 uur terecht bij Klaverwei 4, tot 17 uur zit achter het raam de knutselboom mevrouw  waar je ook zo nodig  plak of verf of kleurtjes aan kunt vragen.

Let er wel op dat je de richtlijnen van het RIVM stipt opvolgt als je het pakketje op komt halen. Tussen kinderen uit verschillende gezinnen wordt 1.5 meter afstand wordt  gehouden. En zorg ervoor dat er geen groepsvorming ontstaat.

De boom wacht op jou en jou en jou! De eerste knutsel heeft  met Pasen te maken!

Vragen vooraf?  Een mailtje kan naar trudyhilkes@gmail.com
Tip de redactie!