Ledenavond Erpse Bedrijven Kring bij Dutch Deco Finish van Schijndelaar Remon van Zoggel

De Erpse Bedrijven Kring werd gisterenavond georganiseerd bij het bedrijf Dutch Deco Finish van Schijndelaar Remon van Zoggel. De belangstelling voor deze ledenavond was zo groot dat deze, mede door de maatregelen rondom het coronavirus, in twee sessies moest worden opgesplitst. Tijdens de avond werd eerst kort een Algemene Ledenvergadering afgehandeld. Daarna presenteerde Remon van Zoggel in de vorm van een interview zijn bedrijf. Een bedrijf dat nu bijna 5 jaar bestaat en gespecialiseerd is in het maken van voorwerpen met de 3D printer en klanten kent zoals Nike, De Efteling en Toverland. Ook heeft het bedrijf samenwerkt met de vermaarde architect Daniel Libeskind. Remon vertelde deze avond aan de hand van foto’s van zijn werken over de ontwikkeling van zijn bedrijf, zijn klanten en hoe het bedrijf er nu voorstaat. Zo heeft het bedrijf inmiddels een tiental medewerkers in dienst.

Lego André Hazes

Het bedrijf staat de laatste dagen in de belangstelling vanwege de plaatsing van de lego-uitvoering van André Hazes in Amsterdam op de Dam. Het beeld werd gisterenmorgen weer opgehaald nadat een onbekende het beeld had vernield. Gisterenavond werd bekend dat het legobeeld van André Hazes, een ontwerp van kunstenaar Streetart Frankey , weer opnieuw gemaakt zal gaan worden, maar dan zo dat deze minder snel vernield kan worden. Hieronder een impressie van hoe het legobeeld van André Hazes gemaakt en geplaatst werd.

The making of gemaakt van het André Hazes Lego beeld!!
Wat is het eindresultaat prachtig!?

Geplaatst door Bodi De Wit op Woensdag 1 juli 2020

Wereldwijde klantenkring

Dutch Deco Finish maakt de meest mooie dingen door 3d printing, maar gebruikt ook andere technieken om voorwerpen te maken die aan klanten uit de hele wereld worden verkocht. Wil je hier meer oever weten neem dan eens een kijkje op de website van het bedrijf: https://dutchdecofinish.com/
Tip de redactie!