KolderRieke avond in Schorsbos “Schorsbosvision”

2020 Het jaar dat het Eurovision Songfestival in Nederland gehouden gaat worden. Maar ook het jaar dat Schorsbos in februari al zijn eigen Schorsbosvision zal houden, geweldig toch!

Deze muzikale en kolderRieke avond zal gehouden worden op vrijdag 21 februari 2020. De organisatie heeft reeds de eerste titels van de muzikale acts binnen en het belooft wederom een geweldige gezellige avond te worden. Een avond met maar liefst 16 clubs met in totaal meer dan 250 enthousiaste deelnemers! Dit is alleen al een geweldig succes voor de organisatie en een prachtige start van het Schorsbosse Carnaval.

Wie o Wie zal door de jury beloond worden met de begeerde “douze points” en neemt de KolderRiek in ontvangst? Alle acts zijn welkom, het hoeft niet met live muziek maar dat mag natuurlijk wel. Wel graag een knipoog naar het thema in de act verwerken. Op vrijdag 21 februari 2020 gaan vanaf 19.00 uur de deuren van de Schorsbosvision tent open, en dan zal er een avond vol verrassingen zijn.

Dus…….zorg dat je op tijd bent voor de beste plek!!, De tent zal gegarandeerd weer vol komen te staan die avond. De Schorsbosvision avond zal om 20.00 uur van start gaan.
Schorsbos Vision