logo welzijn de meijerij, WdM 1

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Het Steunpunt brengt hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar.  Daarom is het Steunpunt steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of  wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

Deze keer vraag de organisatie aandacht aan de volgende vacatures:

Sterke armen voor het ‘Vincentje’ (vacaturenummer 22688)

Het Vincentje is op zoek naar verkoopmedewerkers. Een pré is dat deze vrijwilliger beschikt over sterke armen omdat ook de zware meubels gesjouwd moeten worden. Het gaat om 2 dagdelen van 3 uur per maand.

 Verzorging van een konijntje (vacaturenummer 22711)

Stichting SWZ Zorg Schijndel is op zoek naar een vrijwilliger die 1x per week een konijntje weer in vers hooi kan laten huppelen door het kooitje te verschonen. Daarbij is het ook fijn als deze vrijwilliger ter ondersteuning mee zou willen gaan naar de dierenarts, mocht de situatie daarom vragen.

Dit het liefst op een woensdag, donderdag of in het weekend.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Graag maken wij u attent op onze website (www.welzijndemeierij.nl) waar u  meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.
Konijn