Kerstmarkt bij Kringloopwarenhuis Het Goed Schijndel

Het goed schijndel

Het wordt weer dringen voor de deur zaterdagochtend 17 november bij Het Goed in. De traditionele kerstmarkt trekt jaarlijks steeds meer mensen en vindt dit jaar plaats op 17 november van 9.00 tot 17.00 uur. De kerstmarkt is bij Het Goed de traditionele start van de feestmaand en de medewerkers hebben met veel enthousiasme en inzet de gehele winkel aan de [adres] omgetoverd in kerstsfeer. Naast allerlei kramen met bijzondere en unieke kerstspullen is er ruimte voor veel inspiratie. En natuurlijk mogen een hapje en een drankje niet ontbreken. Wees erbij en komt dat zien!

 Kerstspullen met een goed gevoel

Het hele jaar door worden alle kerstspullen die binnenkomen geselecteerd en bewaard voor deze speciale kerstmarkt. Kerstballen in alle soorten en maten, kerstslingers, kerststalletjes, kerstdorpjes, kunstbomen en nog heel veel andere decoraties en snuisterijen. Aan Het Goed gegund om her te gebruiken en om mensen die bij Het Goed werken deze mooie Retail werkervaring op te laten doen. Voor de klant levert het bijzondere spullen op, die niet alleen mooi geprijsd zijn maar ook bijdragen aan een beter milieu. Want hergebruiken is goed voor het milieu  … goed gevoel toch!

Goed om te geven, leuk om te krijgen

Niet alleen kerstspullen zijn er in overvloed. Je kunt er ook leuke grote en kleine cadeautjes kopen voor Sint en voor Kerst. Altijd leuk dat je iemand kunt verrassen met iets heel bijzonders van de kringloop. En om het compleet te maken heeft Het Goed mooi inpakpapier om het extra bijzonder te maken.

Het Goed Schijndel

Kringloopwarenhuis Het Goed Schijndel biedt daarnaast leuke, aantrekkelijk geprijsde spullen, zoals meubels, kleding, speelgoed en boeken. Het aanbod is breed en wisselt dagelijks en je vindt er regelmatig bijzondere pareltjes.

Goede spullen die mensen niet meer kunnen gebruiken en ook niet willen bewaren, kunnen afgegeven worden bij de winkel of gratis opgehaald worden. Het kringloopwarenhuis aan Ambachtstraat 19 is van maandag tot en met vrijdag open van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdags van 9.00 tot 17.00 uur.

Over Het Goed

Het Goed is een landelijke kringlooporganisatie met 25 vestigingen. Samen met gemeenten en partners zet Het Goed zich in voor hergebruik van goederen en meer werkgelegenheid voor mensen die daarmee een kans krijgen tot de arbeidsmarkt. Het Goed zamelt jaarlijks ruim 20 miljoen kilo textiel en huisraad in, waarvan 85 procent wordt hergebruikt. In totaal werken ongeveer 1200 medewerkers bij Het Goed en diens textielsorteercentra. Met zijn aantrekkelijke, eigentijdse uitstraling, ruime aanbod en goede service trekken de kringloopwarenhuizen van Het Goed meer dan 3,5 miljoenbezoekers per jaar. Het Goed is PSO-gecertificeerd en behoort hiermee tot een van de grootste sociale ondernemingen in Nederland.

Het Goed, Kerstmarkt
Tip de redactie!