soos-cosy-up schijndel

Elke vrijdagavond kun je met je vrienden naar Soos Cosy Up. Je kunt er naar de disco om samen met vrienden en vriendinnen te luisteren naar de muziek die de DJ op aanvraag afspeelt. Ook kun je er genieten van een spetterende lichtshow en er kan volop gedanst worden.

Houd je meer van spelletjes? Dan kun je bij de Soos ook alle kanten op. Je kunt er  Wii-en, biljarten, auto-racen, flipperen of een partijtje tafelvoetbal of air-hockey spelen.

Soos Cosy Up is elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur geopend voor jeugd vanaf groep 6. De entree is € 0,70 per avond. De eerste keer betaal je ook € 0,70 voor een pasje. Breng bij inschrijving (een kopie van) je ID mee. Wil je je verjaardag vieren tijdens een Soosavond? Neem dan even contact op met een van de leiders. Zij kunnen je vertellen wat er kan en wat de kosten van zo’n feestje zijn.

Je vindt Soos Cosy Up op Smaldonkstraat 6 in Schijndel (tel. 073 549 3820, alleen tijden s openingsuren van de Soos). Voor meer info kun je ook kijken op onze site: www.de-zwengel.nl.

De Zwengel, Instuif, Soos Cosy Up
 

Tip de redactie!