Kerstvakantie bij ’t VinCentje – winkel gesloten

Van 21 december t/m 2 januari is de winkel van de Vincentiusvereniging ’t Vincentje gesloten in verband met de kerstvakantie. Dus alleen morgen kun je nog terecht in de winkel en daarna ben je op woensdag 3 januari weer van harte welkom.

’t VinCentje

’t VinCentje is al sinds 1987 dé tweedehands winkel van Schijndel. Voor ieder wat wils: lampen, serviesgoed, woondecoraties, speelgoed, huishoudelijke apparaten, meubilair, kleding en boeken.

Bruikbare spullen die u niet meer gebruikt, krijgen bij ’t VinCentje een tweede helpen. U helpt daar indirect ook de minderbedeelden mee, want van de opbrengsten uit de winkel steunen bij mensen die dat nodig hebben.

Openingstijden ’t VinCentje

Woensdag: 10.00 – 16.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Spullen brengen

De spullen kunnen gebracht worden tijdens de winkelopeningstijden. Daarnaast op dinsdag- en donderdagochtend van 9.00 – 11.00 uur.

Spullen op laten halen

Bij gebrek aan vervoersmogelijkheden komen wij meubels en andere grote huisraad thuis ophalen. Aanmelden hiervoor kan bij Welzijn de Meierij, van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur via telefoonnummer 073 – 54 41 400.

't Vincentje,
Tip de redactie!