Jongerenwerk Welzijn De Meierij organiseert banenmarkt voor jongeren uit de gemeente Meierijstad.

logo welzijn de meijerij

Op dinsdag 2 mei organiseert het jongerenwerk van Welzijn De Meierij een banenmarkt in Cultureel Educatief Centrum Mariëndael.

Wil jij ook graag met een goed gevoel en gevulde bankrekening de zomervakantie in? Zoek jij nog een leuke bijbaan of fulltime baan? Of ben je meer op zoek naar een vakantie- of weekendbaan? Dan is dit je kans! Op 2 mei organiseert Welzijn De Meierij, in samenwerking met Rooi Werkt en APS personeelsservices, een banenmarkt voor jongeren, die binnen Meierijstad wonen. Ben jij een jongere tussen de 15 en 24 jaar? Dan ben jij van harte welkom op deze banenmarkt om te kijken of er een interessante baan voor jou tussen zit. Ben jij straks een schoolverlater, heb je vakantie en wil je graag wat bijverdienen? Dan kun jij wellicht op deze banenmarkt een bijbaan, vakantiebaan of een fulltime baan vinden.

Zorg dat je je CV mee neemt en geef hem af bij een van de bedrijven of uitzendbureaus, of laat hem even checken bij de stand van Rooi Werkt.

De banenmark vindt plaats op dinsdag 2 mei van 18.30 uur – 20.30 uur in Cultureel Educatief Centrum Mariëndael gelegen aan Laan van Henkenshage 2 5492 BH in Sint-Oedenrode. Voor vragen kun je mailen naar Jack Elbers, e-mail:  j.elbers@welzijndemeierij.nl of bellen naar 06-45770141.
Tip de redactie!