Jeugdlintje gemeente Meierijstad

Voor volwassenen zijn er Koninklijke of gemeentelijke onderscheidingen als men iets buitengewoons doet voor de samenleving. Een onderscheiding is erg speciaal en wordt alleen uitgereikt aan mensen die zich op een positieve manier inzetten voor hun omgeving.

Naast volwassenen zijn er in Meierijstad ook een heleboel kinderen en jongeren die door hun inzet een bijzondere bijdrage aan de gemeenschap leveren. De gemeente Meierijstad zet deze kanjers graag in de schijnwerpers!

Wie verdient een Jeugdlintje?

Kent u iemand uit Meierijstad die maximaal 23 jaar oud is en die iets uitzonderlijks doet? Bijvoorbeeld uw buurmeisje dat al lange tijd boodschappen doet voor oudere mensen uit de buurt, die jongen die zonder te mopperen al zo lang voor zijn zieke vader zorgt, of dat groepje jongeren dat een actie opgezet heeft tegen zinloos geweld? Of misschien kent u wel iemand die zich al lange tijd inzet bij een sportvereniging of een andere club of een jongeling die iets heel dappers heeft gedaan. Draag hem of haar dan voor, voor een Jeugdlintje.

Voordragen of meer informatie

U draagt iemand voor door het invullen van het formulier ‘Jeugdlintje’. Het formulier is op te vragen via kabinet@meierijstad.nl of 14 0413. U kunt hier ook terecht voor meer informatie.

Jeugdlintje, Meierijstad

Tip de redactie!