Janine Heisterkamp neemt afscheid als raadslid, Team Meierijstad verwelkomt Arie Smetsers als opvolger

In de raadsvergadering van vanavond heeft Janine Heisterkamp van Team Meierijstad afscheid afscheid genomen als raadslid. Janine was sinds de start van Meierijstad fractievoorzitter van Team. Daarvoor was zij jarenlang raadslid in Sint Oedenrode. Janine heeft ervoor gekozen om in de zorg te gaan werken en dit kan zei niet combineren met haar raadslidmaatschap. Daarom heeft ze besloten om te stoppen en vanavond was haar laatste raadsvergadering.

Arie Smetsers uit Sint Oedenrode is de opvolger van Janine in de gemeenteraad. Hij is vanavond officieel benoemd als raadslid.

Arie Smetsers is betrokken in de samenleving door middel van de wijkraad de Kienehoef, Cathelijne en Kinderbos. Ook is hij lid van de heemkundekring “De Oude Vrijheid”. De politiek heeft al lange tijd de interesse van Arie en is dan ook al sinds 1985 betrokken bij de politiek. Arie staat open om nieuwe dingen te leren en doet dit dan ook met veel enthousiasme. Arie probeert zoveel mogelijk bijeenkomsten bij te wonen, spreek Arie dan ook gerust aan, want hij houdt wel van een goed gesprek, aldus Team Meierijstad in een persbericht.

Team Meierijstad
Foto: Team Meierijstad
Tip de redactie!