Hopbel ME2 ongeslagen kampioen!

Hopbel-logo

Op zaterdag 25 november speelde het zestal meisjeshockeyteam thuis tegen Heesch de laatste wedstrijd voor de winterstop. Team ME2 speelt dit seizoen voor het eerst met elkaar en is dus een mix van nieuwe speelsters en een aantal die al een seizoen langer actief zijn.
Warmlopen, vast rondje lummelen en overspelen en de groepsyell werd om 9.45 uur het startsignaal gegeven door de jeugdleden Demi en Sterre die de wedstrijd zouden begeleiden.

De wedstrijd Hopbel ME2 – HeeschM6E1 is van start. Al snel in de eerste minuten wisten Dide en Jip te scoren. Er werd goed samengewerkt op het veld door de meiden al was het meeste werk wel op het middenveld en aanval. De uitslag was bij de rust al opgelopen tot 5-0, wat betekende strenger fluiten op de spelregels. Zowel in de eerste als tweede helft wist Anouk die in de goal stond een gevaarlijke bal van de tegenstander tegen te houden. De uitslag was uiteindelijk overweldigend: 12-0 en dus ongeslagen kampioen! Onder luid applaus van de familie renden de meiden met een medaille om de nek, een beker in de hand en spandoek nog een ererondje over het veld. Tot slot nog een ereronde door Schijndel in de limousine en uiteindelijk ranja en tosti’s na in het clubhuis van de Hopbel om af te sluiten. Gefeliciteerd Dide – Jip – Jill – Sophia – Lauren – Yana – Saar – Yara – Anouk , citroen citroen citroen ME2 is kampioen!