Jan Hellings stopt als presentator grote playshow Dorpszeskamp

Jan Hellings, dorpseskamp

Na 30 jaar presentator te zijn geweest van de grote playbackshow van de grote DORPSZESKAMP geeft Jan Hellings de of beter gezegd ZIJN microfoon af aan nieuwkomer Rob Schuurmans. Jan Hellings had graag nog 20 jaar doorgegaan tot zijn gouden jubileum maar hij vindt het tijd worden dat de jeugd een kans krijgt.

In Rob Schuurmans denkt hij de juiste opvolger gevonden te hebben, iemand die midden en tussen de deelnemers staat en vele van hen kent. Precies zoals hij zelf 30 jaar geleden begon. Als je iedereen kent is het makkelijker aankondigden en dat is met het ouder worden toch minder vertelt Jan, alhoewel ik met pijn in mijn hart deze vindt ik zelf dappere beslissing heb genomen!

Rob heeft zijn eigen stijl en dat is heel goed, zelf blijf ik gewoon de zeskamp presentator overdag en ben ik de begeleider van de jury ’s avonds. We zitten de laatste jaren weer met een volle bezetting, alhoewel we nu nog plaats hebben voor 2 teams, dus als je snel bent kijk op fb zeskamp Schijndel of op de website van Avanti onder DORPSZESKAMP !
Tip de redactie!