Synchroonzwemsters Neptunus ’58 klaar voor spetterende shows

neptunes 58 schijndel

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Al weken, maanden, is niets anders te horen in zwembad De Molen Hey in Schijndel. Geen cursus tellen, nee, de synchroonzwemsters van zwem- en waterpolovereniging Neptunus ’58 zijn al lange tijd aan het trainen voor de prachtige shows die zij in het weekend van 15 en 16 december zullen gaan vertonen. Alle bewegingen, zowel met armen als met benen, zijn exact op tel uitgeschreven. Zo weet iedereen precies wie wat moet doen. Tellen op de maat van de muziek, de synchroonzwemsters doen niet anders. De dames kunnen de muziek namelijk ook onder water horen dankzij een speciale speaker. Want ja, onder water is precies dezelfde muziek te horen als boven water.

Wilt u met eigen ogen zien en ervaren wat synchroonzwemmen nu precies is? Dat kan! Op zaterdag 15 en zondag 16 december zullen meer dan dertig synchroonzwemsters, in de leeftijd van 9 jaar tot 60+ hun kunsten gaan vertonen. Sommigen doen pas een paar maanden aan synchroonzwemmen en anderen al meer dan 20 jaar! De dames zullen te zien in soli, duetten, groepsnummers en een combo. Er zijn zelfs twee uitvoeringen met alle zwemsters: meer dan dertig dames tegelijkertijd in het water! Een spectaculaire demonstratie van dans, muziek, show en acrobatiek in het water. Het thema van de show is dit jaar “Reclame”. Er worden verschillende uitvoeringen op muziek uit allerlei reclames aan het publiek getoond. Als de muziek klinkt, herkent u dan welke reclame daarbij hoort?

Vanaf 18.30 uur kan het publiek op zaterdag 15 december naar de tribune van het zwembad. Om 19.00 uur gaat de show dan van start. Op zondag 16 december kan het publiek vanaf 14.00 uur naar binnen en start de show om 14.30 uur. De show duurt ongeveer 2.5 uur. De entree is € 5,-. Entreebewijzen zijn in de voorverkoop te koop bij Bruna, Hoofdstraat 142 in Schijndel. Voor aanvang van de show zijn entreebewijzen, indien nog voorradig, te koop in de hal van het zwembad. Doordat er plaatsen zijn op zowel de tribune als op de zwemvloer is de show ook rolstoeltoegankelijk.
Tip de redactie!