Het Steunpunt Vrijwilligerswerk helpt ook Maatschappelijk Stagiaires op weg

logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Tevens is het Steunpunt betrokken bij matching van Maatschappelijk Stagiaires met lokale vrijwilligersorgansaties. Maatschappelijke Stages zijn bedoeld voor leerlingen van het middelbaar onderwijs waar zij 25-30 uur bijdragen aan allerhande uiteenlopende vrijwillige activiteiten. Ditmaal vindt u in dit overzicht 3 uitgelichte vacatures zoals organisaties deze aanbieden voor leerlingen uit de omgeving.

Maatschappelijk Stagiaires gevraagd voor Zorghoeve ‘t Binnenveld

Zorghoeve ’t Binnenveld heeft nog plaatsen beschikbaar gesteld voor leerlingen. Elke dag komen er ongeveer 24 clienten met eigen busjes naar het Binnenveld. Ze zijn er van 09.30 uur tot 16.00 uur en gebruiken bij hen de warme maaltijd. Een greep uit de ondersteunende taken: Warme maaltijd mee voorbereiden, dieren verzorgen, werken in de tuin, thema werken, bloemschikken, knutselen , spellen, jeux de boule, fietsen en wandelen. Voor deze stage is het belangrijk dat je Gemotiveerd en Enthousiast bent!! Een positieve houding is enorm belangrijk om de gasten een fijne tijd te kunnen bezorgen.

Maatschappelijk Stagiaires gevraagd voor dierenverzorging

Dierenpark Plein biedt plaats voor 2 maatschappelijk stagiaires. Stagiaires mogen meehelpen met het verzorgen van de dieren, het schoonmaken van de hokken en de wei en het voeren van de dieren en het drinken geven.

Dierenpark Plein

Meehelpen bij Hockeyactiviteiten? SMHC De Hopbel biedt mogelijkheden

SMHC De Hopbel biedt nog 6 sportieve plaatsen voor Maatschappelijk Stagiaires. De leerlingen gaan onder begeleiding helpen bij klusjes in en om het terrein of mogen helpen bij de training. Vrijwilligerswerk doe je bij de Hopbel omdat je het leuk vindt om sportief bezig te zijn.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze stages? Neem dan contact op met Maatschappelijke Stagemakelaars Monique & Monique van Welzijn De Meierij, of (indien het hier om leerlingen van het Elde-College gaat) neem een kijkje op job-sjop.nl

U kunt bellen naar (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl). Bezoek ook onze website voor alle vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).

 
Tip de redactie!