Sinterklaas is weer vertrokken naar Spanje, je kunt nog nagenieten van de diverse activiteiten die plaats vonden in Schijndel op onze fotopagina. Dit weekend zal de eerste kerstmarkt gaan plaatsvinden bij de Schaapskooi en kan er weer geschaatst worden op bij het Winterpark op de markt in Schijndel.

Op vrijdag 6 december zal het Winterpark weer officieel geopend worden. Er kan dan weer tot en met 5 januari volop geschaatst en gedanst worden. De officiële opening zal plaatsvinden om 20:00, maar de gehele dag kan er al geschaatst worden. Bij de Soos Cosy Up wordt er een biljartcompetitie gehouden, je krijgt hierbij ook uitleg over het biljartspel. In ’t Spectrum zal de film Downtown Abbey vertoond worden.

Zaterdag 7 december kun je weer naar de weekmarkt in het centrum van Schijndel. Als je op de weekmarkt bent kun je altijd even binnen lopen bij het Winterpark voor een drankje. In het Gasthuis zal op zaterdag én zondag een Charles Dickens diner plaatsvinden. Ook de muziekliefhebbers kunnen zich dit weekend weer goed vermaken in Schijndel. In Manege de Molenheide zal de laatste van de 4 evenementen plaatsvinden. Deze keer is het de buurt aan Smèrrig met diverse artiesten. Bij grand café de Hopbel komen Reem & Lot een akoestisch optreden verzorgen. In het Winterpark zal Mike van Dijk de plaatsjes draaien. Heb je liever een hardere rock coverband, dan kun je terecht bij Tapperij de Beurs voor The Swat met rock covers.

De eerste kerstmarkt van het seizoen vindt plaats bij de Schaapskooi aan de Martemanshurk. Hier kun je terecht voor de leuke kerstcadeaus. Kinderen kunnen bij speelhonk de Instuif een creatief winterlandschap maken. Bij Wijnbar de Buren zullen The Fools op gaan optreden. In de middag zal DJ Joost de muziek verzorgen bij het Winterpark. Tijdens deze middag in het Winterpark zal er ook een biergoochelaar aanwezig zijn.

Wij wensen iedereen veel plezier dit weekend in Schijndel. Mis je een evenement? Dan kun je dit doorgeven via info@schijndel-online.nl of 06-82255837. Ook leuke foto’s en video’s zijn van harte welkom! Wij nemen deze graag op in ons weekoverzicht “Dit was het weekend met Schijndel-Online.nl” waarbij wij iedere week terugblikken op het weekend via ons YouTube kanaal.
Tip de redactie!