Foto’s en video’s opening Winterpark Schijndel

winterpark schijndel logo

Gisteren werd op de Markt het Winterpark Schijndel 2019 officieel geopend. Tijdens de middaguren konden kinderen van de basisscholen er terecht voor het schoolschaatsen. Daarna kon er vrij geschaatst worden. In het Wintercafé vond gisteravond rond 20.30 uur de officiële opening plaats. Voorzitter Robert v/d Brand en wethouder Jan Goijarts namen het eerste gedeelte officiële voor hun rekening, waarna met 2 komische acts, een parodie op Nico Dijkshoorn en op Donald Trump (Hans v/d Heuvel), het Winterpark met een klinkslag geopend werd en waarin met namen voorzitter v/d Brand op de hak genomen werd. Na het binnengedeelte werd er buiten op de schaatsbaan nog een ijsdansshow opgevoerd door Team ICE United uit Den Bosch. Aansluitend kon de baan in gebruik genomen worden door de in grote getale aanwezige jeugd uit Schijndel. Binnen kon er genoten worden van de muziek van DJ Stephan.

Morgen is de schaatsbaan bij het Winterpark geopend van 10.45 tot 22.00 uur. Maar al om 9.00 uur kunnen kinderen tot en met 12 jaar terecht op de schaatsbaan. Ze kunnen dan gratis schaatsles krijgen. Dit zal tot 9.45 uur duren. Er is ook nog de mogelijk om van 10.00 uur tot 10.45 uur deel te nemen aan deze schaatsles.

Het Wintercafé is morgen geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Vanaf 14.00 uur zal DJ Joost zal de boel voorzien van swingende muziek. Vanaf 15.00 uur komt een biergoochelaar in het Winterpark u verrassen met zijn onnavolgbare trucs. Hij komt deze bij u aan tafel laten zien en na afloop zult u zich afvragen hoe het kan wat u heeft gezien. U bent dus van harte welkom om een bezoek aan het Winterpark te brengen.

Zie hieronder de video’s en foto’s die wij gisteren maakten.




Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!