Door het stijgende aantal besmettingen met het Coronavirus zijn er diverse evenementen afgelast en zelfs kroegen die helemaal dicht blijven. Toch staan er nog diverse leuke evenementen op het programma.

Op vrijdag avond gaat het op woensdag avond gestarte Beholders; documentaire festival verder. Nog tot en met 11 oktober kun je op vele plekken in heel Meierijstad genieten van de meest uiteenlopende documentaires.

Deze zaterdag zal tijdens de weekmarkt een demonstratie gegeven worden over het spel Catan. Er zal een groot speelveld komen te liggen om zo mensen kennis te laten maken met het bordspel dat in Meierijstad ook online gespeeld wordt.

Op zondag zal de Formule 1 GP Eifel op het grote scherm in het City theater uitgezonden worden. Hiervoor zijn maar enkele plekken beschikbaar en moeten vooraf aangevraagd worden. Op deze zondag is het ook weer mogelijk om te gaan Bokbierwandelen langs de Holy Cow, de HeerenMeester, Wijnbar de Buren, ’t Tramhuys en Grand Café de Hopbel.

Geniet van het weekend, maar let goed op elkaar en volg de regels van de lokale horeca en middenstand voor hun en uw eigen veiligheid.
Tip de redactie!