Blue Fest Logo

Gisterenavond, zaterdag 23 december, werd er in Manege de Molenheide het Baby Blue Blue Fest gehouden. Het was voor de 1e keer dat dit feest werd georganiseerd door de heren van Baby Blue, maar het was mede gezien de grote opkomst van bezoekers een zeer geslaagd evenement.

Tijdens het feest waren er optredens van diverse artiesten. De avond werd afgetrapt met een optreden van de band The Wetnecks, wat gevolgd werd door een optreden van Baby Blue. Zij werden tijdens hun optreden tijdens enkele nummers ondersteund door popkoor Transparant, wat een extra dimensie aan het optreden gaf. Later op de middag en avond waren er ook nog optredens van Dansado & De Feestneger, The Dutch Queen Tribute, The Allstarz en een uniek optreden van the Guilty Six, die in Schijndel voor het laatst voor groot publiek in de huidige samenstelling optrad. Het werd dan ook een puik optreden waar de energie van af spatte.

Na het optreden van The Guilty Six was het weer even omschakelen en omdraaien van de muur naar het kastje om rapper Jebroer, bekend van o.a. de hits “kind van de duivel” en “Engeltje” aan het werk te kunnen zien. Hij kreeg de zaal volledig los en liet enkele fans op het podium meedansen op een van zijn nummers.

(Lees/kijk verder onder de foto voor de links naar de fotoalbums)

Daarna was het nogmaals de beurt aan Baby Blue om op de van hen bekende wijze op hun eigen feestje een optreden te verzorgen. De succesvolle avond werd afgesloten met optreden van de Snollebollekes en DJ Mental Theo.

Aan de enthousiaste reactie’s van de bezoekers was te merken dat dit een feestje was wat voor herhaling vatbaar is.

Wij van Schijndel-Online kregen ook een uitnodiging om dit feestje bij te wonen en er een sfeerverslag van te maken. In 4 albums kunt u terugkijken op dit geslaagde feestje in de Molenheide.

De albums:

Album 1

Album 2

Album 3

Album 4
Tip de redactie!