Door de nieuwe maatregelen van het RIVM is het aantal evenementen dit weekend een stukje lager dan normaal, maar er zijn nog steeds leuke evenementen. Met name voor kinderen worden er dit weekend enkele evenementen georganiseerd.

Op zaterdag ochtend kunnen kinderen terecht bij KVS ’17 om mee te doen met de Kangoeroe Klub dagen. Hierbij maken jonge kinderen op spelende wijs kennis met de sport korfbal. In het centrum zal tijdens de weekmarkt een vossenjacht plaatsvinden. Tussen 13:00 en 15:00 kunnen kinderen bij de bibliotheek een opdrachtenkaart ophalen en historische figuren spotten in het centrum van Schijndel. ’S Avonds zal DJ-Ronie je avond opleuken met een livestream op YouTube. Hij zal deze livestream houden vanuit ’t Zuid.

Deze zondag zal er in de Sint Servatiuskerk om 14:00 een bijzonder kinder orgel voorstelling plaats vinden. De voorstelling is geheel gratis te bezoeken. Voor de bierliefhebbers start deze zondag het Bokbierwandelen. Met het startpunt vanaf de Holy Cow of Grand café de Hopbel kan langs 5 verschillende cafés gewandeld worden met bij iedere tussenstop een bokbier met hapje.

Geniet van het weekend, maar let goed op elkaar en volg de regels van de lokale horeca en middenstand voor hun en uw eigen veiligheid.
Tip de redactie!